• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Film!

   (Bjuder! ...som man sa typ 2007.)
   
  Oooookej, jag vet inte om jag ska kalla det "vlogg-debut" eller om det bara är ett random test till att få med lite mer än vanligt runt omkring i en "vanlig" resultat-film. Det spelar i och för sig ingen roll. Obs, jag märkte själv hur dålig idé det var att försöka improvisera in the making, och nästa gång ska jag nog tänka igenom lite vad jag vill ha sagt innan jag trycker på "rec.", haha. Det är riktgit störande med alla pauser och "ehm" i början, och "förlängning av mening" senare när jag bara lägger till och lägger till. Men skitsamma, kul att prova! :)
   
   
  Psst, prenumerera på kanalen så missar ni inget! ;)


  Kommentarer
  Linnéa

  Roligt med en vlogg :D

  2016-07-01 @ 12:34:12 | URL: http://nouw.com/linneabenjaminsson


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.