• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ett stort problem är borta

  Jag har nämnt att Aleccis fått en och annan reva på baken. En ny senast igår :( tror de är fyra nu; två "djupa" och två streck. Det är alltså ett träd i gången som blivit "tungt" och börjat hänga. Jag satte dit en pinne (en av mina gamla bommar jag haft att hoppa över) som stöd och det fungerade jättebra - tills Pärla kliar (hårt!) så den ramlar och trädet... faller ner igen. Då kommer inte Aleccis under, eftersom hon prompt ska gå under en jävligt illa "spets" som blivit. Latoya är lika hög, men har inte en skråma från trädet på sig.
   
  Grejen är att det är inte är mitt träd, och inte heller "vårt" träd. Det är inte vår gård. Och dessutom är trädet ett fruktträd (bärträd?). Det är ett körsbärsträd, och som sagt, inte mitt. Men nu efter senaste revan nu igår så gick jag faktistk och frågade grannarna gällande trädet. Ett ögonblick senare och det var borta. Alltså!! Guld! <3<3<3 (Och nu känner jag mig bara dum som inte sa till tidigare. Men aja, jag vet ju inte hur "värdefulla" träden är, eller så. Tänkte att det lika gärna hade gått att binda upp det på något vis. Krävde inte alls att det skulle tas bort. Men nu är det problemet helt och hållet borta. Och det känns så bra.)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.