• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå dig, min vän, utan att nåt straff väntar sen

  Nu har jag ett arbetspass kvar innan jag får lite ledighet. Hela vecka 27 har jag till mitt förfogande. Sedan jobbar jag resten av sommaren också, men inte riktigt heltid utan det blir några fem-dagars "helger", varav en av dessa långhelger ska vi väl försöka åka iväg lite, jag och min gubbe.
   
  Men innan jag hoppar in i den vita hytten så är det stalltid som gäller. Aleccis ska ridas igen, och idag blir det nog sadel. Dessutom slänger jag på gramanen, för jag tror inte jag kommer ha någon kontroll annars eftersom det blir tredelat i käften. Barbackaturerna rids på gummipelham, alltid. Jag lärde mig den hårda vägen, så att säga.
   
  Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag har sånt jääävla sug efter att ge sig ut och busa i snön. Med bil, alltså. Det är så att man borde köpa vinterbil i juli... Rimligt? Vad som däremot är ännu mindre rimligt är att jag behöver en ny tävlingshjälm till nästa år (märk mitt hat...) och en sådan går på samma jävla pengar som en vinterbil! Jag har inte hittat en enda snygg hjälm som jag kan tänka mig, och så vill jag egentligen bara ha GPA. De har väl någon first lady som är godkänd, men jag har inte sett så många fler VG1-märkta..? I vilket fall så är det en 8-10'000 kr (dvs du kan få 1-3 st 740's för samma penggar) - för en hjälmjävel?! Helt orimligt. Och ja, jag köper hellre en vinterbil och tävlar med mina gamla ändå. Vad blir konsekvenserna? Böter? 
   
  Mögel-Glenn på sjön i vintras


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.