• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Debut i vattenslangen

   
  Latoyahästen var heeelt genomsvettig redan innan vårt väldigt korta pass igår just på grund av hennes plötsliga stressanfall av att bli lämnad ensam så att hon sprang runt som en tok i nästan en och en halv timme. (Så nu måste jag lämna henne ensam mycket mer så att hon vänjer sig igen. För några månader sedan så var de lugnt, nämligen. #bortskämd) Efteråt fick hon därför bekanta sig med slangen. Jag har svampat av henne nästan en handfull gånger, men inte mer än så. Tyckte därför att det var dags att introducera slangen. Den var inte helt populär, men det gick bra ändå. Rutin ba, sen fattar hon, hehe.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.