• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bilder på Sacke från P&Jn

  Första bilden är fail x100, hahaha. Lite stort så att säga (eller rätt mycket...), men han klippte av och klarade faktiskt hindret. Men sedan tappade jag honom lite och han "föll isär" för mig. Så kan det gå när det inte riktigt blir som tänkt. Och ja, jag är förjävla snål i eftergiften - framför allt i det språnget, men även överlag. Det är någon tråkig trend som går nu där många av "oss" lägger ner handen där den är istället för att föra den framåt något. Handen brukar för egen del (och säkert andras med) vara mjuk, men ändå vill man ju ge hästen bra eftergift i sprången.
   
   
   
   


  Kommentarer
  Ellen - tävlingsryttare

  Vilken fräck och härlig häst han verkar vara. Jättefin!

  Svar: Det är han verkligen! *hjärtanögon* :D
  vinna.blogg.se

  2016-07-26 @ 13:40:07 | URL: http://ellenshorselife.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.