• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi smygstartar!

  Nu rullar vi in på söndagen och faktiskt årets första starter! Jag tar med mig Aleccis till Jönköping för att desperat få två rundor i kroppen inför årets första tävlingar som drar igång om två veckor. Egentligen lovade jag ju mig själv att aldrig mer åka till JFK på pay and jump då det var under all kritik förra gången, men är man desperat så är man. Aleccis går som bekant bäst när hon går mycket, och det finns inte en enda jäkla pay and jump (eller tävling för den delen) innan tävlingarna i Värnamo (och eftersom det är en cup så vill jag ha så vettiga förutsättningar som möjligt = starta något med Aleccis innan dess). Jag är, faktiskt, bara glad att jag hittade en rimlig möjlighet att starta, även om över en och en halv timme i restid egentligen är lite väl häftigt bara för en pay and jump, haha.
   
  Åker tyvärr själv, så blir inget dokumenterat mer än min egen känsla.
   
  Innan vi åker är tanken att Lillis ska hinna gå ett pass. Mer dressyrinriktat står på schemat, eftersom han fått "busa av sig" lite på helgens pass hittills.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.