• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi hade vinter i en månad

  En natt till och sedan har jag helg! Så himla skönt och jag är fan taggad till tänderna. På fredag är det ridning och häng med gubben, vi funderar på typ bio, bowling? Lördag är det tävling! Och på söndag är det kompishäng, och ridning då såklart.
   
  Tanken slog mig att jag har en optimal vecka att vila Lillhästen på, och det är nästa. Jag har långvecka, jobbar dag plus att jag ska iväg på YKB på en av dagarna, så jag kommer jobba/"jobba" 6 av 7 dagar och då blir det svårt att hinna med djuren som det är, så det blir verkligen perfekt att ställa Lillisen.
   
  Idag ska Lill och Aleccis gå, Pärla tar igen sig.
   
  Det är förresten så sjukt hur fort det töar! Ett par dagar bara så poff, geggan är tillbaka. Nu kan man knappt tänka sig att det ens varit vinter, haha. Sådana vändningar vädret gör alltså. Jag hade stadiga 8 plusgrader under hela mitt pass igår. 8 grader! Det är liksom varmt. Som en ursur sommardag ungefär. 2011 när jag tog studenten var det bara omkring de graderna och spöregn. Fy fan.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.