• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans fokus

  Vecka 2
   
  Sitsen
   
  Ja, vad ska man säga. Jag lutar mig framåt och styr det inte riktigt själv. Djupare sett tror jag det handlar om muskler. Att ha ojämnt byggda muskler leder till sämre hållning, och genom att ha slarvat så har det eskalerat. Jag fick det "tipset" en gång; "hoppryttare lutar sig framåt", sa hon. Okej, sa jag och köpte det rätt av. Det var där och då jag förstörde min hyfsat upprätta sits. Det handlar om att använda musklerna, för att långsiktigt komma tillbaka till en hållning som kommer automatiskt.
   
   
  Det blir givetvis värre när skorna inte får plats i stigbyglarna och jag krampar fast med tårna. Det liksom drar ner hela mitt överliv.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.