• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utvärdering - veckans fokus; driva till hand

  Vecka 1 - driva till hand
   
  Veckan har inte varit önskavärt på flera plan, men framför allt med tanke på de förbannade fyrverkerierna som tyvärr påverkat vår träning. Eller snarare påverkat så vi inte kunnat träna som vanligt, och som planerat. Det har ändå varit hyfsade ridpass och när tajmingen drivning - lyssna på handen (och inte bara lyssna framåt) så har hon varit trevlig! Jag känner tydligt hur mycket av det vi inte har idag, sitter i framför allt detta grund-göra. Men samtidigt är det svårt att lägga på ben när hon besvarar det genom att bli stark och springig. Nu talar jag mot mig själv då det är just då det behövs ben, men ja, alla som haft en häst av det piggare slaget kan nog relatera.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.