• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Typ det tråkigaste man kan prata om

  Det är himla kul att det blev plusgradigt och gegga lagom till att tävlingarna drar igång. Aleccis har inte bara varit ovanligt ren den senaste (snöiga) månaden, utan till och med hennes strumpor har varit skinande! Men nu... är det ett minne blått. Eller rättare sagt grått. Och brunt. För att inte tala om hur lycklig hon är över att kunna rulla sig "på riktigt" (med mål att bli så skitig som möjligt). Det är lite surt ändå. Jag såg fram emot att ha en ren häst ett tag till.
   
  Ärligt talat känner jag mig inte färdig med snön och vintern. Det har känts riktigt bra att jobba och ridningen har fungerat bra, efter att småhästarna fick sina broddar. Men jag har kunnat träna en del och gjort en hel del basics som jag har svårt att göra annars, pga plats.
   
  Täckena är givetvis bytta och det kändes rätt konstigt faktiskt. Från 200g på de små och 300g på A till 100g/fleecefodrade regntäcken. Det kändes tunt och... höstigt. Jag gillar inte höst. I alla fall inte när det är blött konstant och gegga. Än känns det tidigt att drömma om våren, utan det lär nog bli en omgång kyla till. Hoppas bara att all form av isgata är bortsmält innan den nya (om det blir en omgång till) kylan kommer. Fast, jag har inte hört något om någon ny kyla. Så vem vet? Vi kanske får höst tills det blir vår?
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.