• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre på en smäll

  Att påstå att jag har haft medvind idag är en fet lögn. Mobilen ville ta självmord och bilen pissar soppa. Ska fan sälja båda så fort de är utbytta! Den ena dröjer dock inte särskilt länge för vi är på väg och ska kolla på en bil nu. 

  Två timmar var vad jag lyckades skrapa ihop denna skitdag och på dessa skulle tre hästar motioneras och så skulle det fixas till tävlingen som är imorgon. Mission impossible kan tyckas, men jag lyckades fan! 55 minuters ridning slash lösspringande och resterande kvart som var kvar gjorde jag det jag hann inför morgondagen. Rätt nöjd ändå ;)

  Ridning á la tidspress har nått en ny nivå!
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.