• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Torsdag

  Igår var det en väldigt händelserik dag med mycket "småsaker". Det sista för dagen var två älgar som var precis vid vägen och man vet ju inte åt vilket håll de behagar springa, så var ju bara att försöka bromsa där på blankisen. Det var på en mindre asfaltsväg mitt i skogen, men de höll sig på sin kant och vek sedan in i skogen på "rätt" sida. Idag är det den turen som är lite kortare än igår, så jag räknar givetvis med att rida så många som möjligt i kväll.
   
  Jag tänkte försöka hinna ladda upp filmen från träningen, men varken datorn eller internet är något vidare effektiv, så det verkar inte gå min väg. Jag måste nämligen dra till jobbet nu, så det är väl tyvärr bara att skjuta fram det.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.