• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tisdag betyder hoppträning

  Planer för dagen är att rida alla hästar; först de båda små och senare på kvällen är det hoppträning med A! :D Mitt på dagen funderar jag på att rasta tvättmaskinen, men jag har även ett enormt sug i kompis-tarmen. Funderar på om det är värt att dra iväg för fika och skitsnack eller om det bör tas när det finns mer tid?
   
  Ikväll ska jag även försöka anmäla till en tävling jag fått nys om. Vet inte om den är populär så man måste ragga plats snabbt eller om det verkar lugnt, men jag vågar inte chansa så jag vaktar öppnandet på tdb, haha. Vill gärna åka, även om det är hundra procent ovärt,egentligen, haha. I alla fall ur ekonomisk synvinkel, men jag är ju inte direkt känd för att vara sparsam...
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.