• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Studieresa med jobbet

  Idag ska jag åka på studieresa med jobbet. Det ska bli roligt! Väl hemma igen så lär jag vara rejält stressad, men jag kommer få hjälp av min högra hand Ebba så det löser sig! :D För det vankas hoppträning, och vad jag har längtat! Tyvärr lär det bara vara en sådan där "tråkig" träning - typ bygga upp, lydnad och småhinder. Jag föredrar ju att hoppa högt och hoppa bana, det är så roligt! Men man blir inte bäst genom att bara göra det allra roligaste, utan här ska även byggas både hästkropp och lydnad, haha!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.