• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Startlistor ligger ute

  Igår kom startlistorna ut för årets första tävling. Längtar så sjukt mycket. Alltså verkligen sjukt. Som en tioåring som väntar på julafton, seriously. Värnamo som sagt, nu på lördag, 100 och 110 cm. Tråkigt nog, om man ska vara sådan, är att vi fått tidiga starttider, med tanke på antal starter; 62 vs 42 i dagsläget. Men det finns även fördelar med det och det är dem jag ska försöka fokusera på. Bara bra tankar, positivitet och glädje. Men även fullt fokus på allt jag ska göra. Bra galopp, stöd, andas och hundra saker till.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.