• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sing with me, sing for the year

  Sing for laughter, sing for the tear

  Dream on med Aerosmith är min nya knarkarlåt. Har skriksjungit till den större delen av arbetspasset nu ikväll/natt. Bra skit!

  Tidigare idag var vi ute på sjön och körde. Så jävla roligt och fy fan vad det är saknat! Det har inte varit någon duglig is de senaste vintrarna, men nu var det äntligen dags igen! Vi var väl ett tiotal bilar i alla fall, ute i omgångar. Avgassystemet gick åt helvete, så nu låter han som den vinterbil han är, HAHA! Och folk blir så jävla provocerade (i stan) - det har jag svårt att hantera. Det LÅTER lite, vad i helvete? Det är inte som att jag kör på folk? Aja, det var i vilket fall skitkul på sjön. Det var jag och killarna, haha. Eller ja, det var ju fler tjejer där, men inte som körde. Jag fick höra att en av killarna sagt att jag kör bra (bättre än en del killar) och det är ju kul att höra. Inte för att det är därför jag kör eller förväntar mig någon jävla bekräftelse - det är roligt och jag har kul, för min skull. Kul med uppmuntrande kommentarer ändå ja, men jag kan inte låta bli att reagera så här: "mäh, vad konstigt? Det är ju med kuken man kör bil, inte går det att göra det om man är tjej!" - visst? Det är ju vad samhället lärt oss under alla år :)))

  Äsch, haha, någon gång ska man väl svälja orden och le och vinka istället (le och vinka ja, det är vad jag gör när folk blir provocerade och hatar mig med min bil för att den låter).

  När jag sovit vankas stalltimmar och därefter stressar vi upp till Jkpg för finkäk före jobbet. Födelsedagsfika löser de andra på egen hand på förmiddagen. Sen är det jobb igen och på måndag har jag nog (nog, nog, nog) bestämt mig för att ta tjuren i hornen. Nog.


  Avgasröret som fick åt helvete:


  Förresten! Vi fick soppatorsk precis när vi lämnat sjön, HAHA! Så jävla stabilt.
  Nej vet du vad, nu vrålar kudden.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.