• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridplanerna för dagen

  Alla tre ska ridas (eller ja, när detta publiceras är jag i full gång); Pärla och Lillis går rätt lugna turer; alla gångarter och "som vanligt", men utan krav. Syftet är motion bara. För att komma igång igen. En liten miniigångsättning bara. Aleccis går ett mer ordentligt pass på någon äng. Fokus på lydnad, mitt fokus är på att komma ihåg att driva henne fram till min hand och räta upp mig.
   
  Därefter ska jag göra fylld kycklingfilé med ost och skinka, till det äter vi ris och cidersås. Jävlar så ambitiöst. Och jag längtar som ett barn till imorgon!
   
   
  Jag har ju förresten minst en film (kanske fler?) att lägga upp också! Har ju glömt bort vår studs-i-skogen-film med Ida. Den ska jag nog lyckas få upp ikväll någon gång. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.