• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rätt nöjd med min förmiddag

  Det gick kanon att rida. Vi rullade "bara" i byn á la jogg typ. Aleccis var piggelin och lite stark som vanligt och Pärla visade inga tecken på att vara trött. Det gick inte att bromsa sa Felicia, haha.
   
  Därefter har jag tvättat och hängt upp en omgång och tvättar just nu mina tävlingskläder. Jag är inte bra på att ta tag i saker, men när jag såg att mina tävlingskläder låg i en hög underst i en större klädhög så blev jag ändå lite förvånad. Har jag inte ens tvättat dem sedan sist? Hahaha, jävlar vad bra jag är på att prioritera (roliga saker). Men nu tvättas de som aldrig förr och jag kommer hinna hänga upp dem innan det är dags för jobb. Jag känner mig fett hushållssam idag och plockade även ur diskamaskinen och laddade en ny omgång samt startade den. Skönt att ha det gjort (för jag är riktigt dålig på att ta tag i hushållssysslor annars. Jag har ju världens bästa gubbe som är betydligt bättre än mig på det (a)).
   
  Just nu är jag i ofas med mat känner jag. Jag vill äta så nära inpå jobbet som möjligt och det är alldeles för tidigt att äta nu i så fall. Men det löser sig med lite fika. Fint ska det va ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.