• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rasisterna har talat (varför slutar de aldrig med det?)

  "Man kan inte argumentera med (mot) dig för att du blir så arg och då blir man ovänner."
   
  Jooo... Det är jävligt svårt att argumentera mot rasism utan att bli förbannad. Hur i helvete kan man sympatisera med dem?! Att mena på att "alla är blablabla, de är, de gör si och de gör så". Nej, det gör DE inte alls. Man kan inte dra alla över samma kam. Man kan inte ta för givet att ALLA knivmördar och våldtar - och gissa vad? Genomsvennar gör precis samma jävla sak! Det finns skit tamejfan överallt. Det har inte med etnicitet att göra.
   
  Dessutom är inte grundproblemet att "de är muslimer och då hör det till deras religion att bete sig/göra så" (ja, det är ett argument jag ständigt får höra). Problemet är att de kommer hit, bor i en låda, gör ingenting och lever på varandra. Understimulerade människor (och djur) hittar till slut på saker för att göra av med all energi. Och vem hade inte tröttnat på varandra om man lever på varandra så intensivt? Nej, jag förstår att det blir skit, men jag försvarar det inte. Men att ha förståelse är nummer ett. Förstå och hålla med är däremot inte samma sak. De behöver komma ut och få göra saker, och det är ju även precis vad de vill! Komma hit, börja om, skaffa bra liv genom jobb och erbjuda sina barn en bra uppväxt - för alla de möjligheterna finns här. I detta nya liv ingår det inte knivmord och våldtäkter.
   
  Men i media syns bara negativiteter och slagsmål på olika nivåer. För det är det som sticker ut! Alla som kämpar röven av sig syns inte (för de sticker inte ut och media vill ha klick!) men vi måste lyfta upp dem. De har det så tufft men kämpar sig blåa för att bygga upp en ny grund att stå på. Länge leve dessa människor! Jag blir djupt imponerad av dem och tänker ta deras strid så länge jag lever. Och då blir jag arg. För folk har ingen empati och det gör mig förtvivlad.
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Thank god for one a non narrow view! Först säger folk att det har invandrat hundra tusentals och att det är katastrof, och sen pekas de 10 som är idioter ut. SER DE INTE REDAN HÄR ATT 10 AV HUNDRA TUSENTALS INTE ÄR SÅ JÄVLA MÅNGA TROTS ALLT?! Om vi börjar räkna på svenska förbrytare kommer siffrorna i procent sannolikt att bli ganska lika.

  Svar: Exakt. Blir så jävla förbannad. Det sjuka är att det är ju inte direkt guds bästa barn som är de som klagar...
  vinna.blogg.se

  2016-01-26 @ 19:26:42 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.