• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny dag

  Onsdag, 8 minusgrader och en ny arbetsdag!
   
  Det känns helt okej, jag längtar tills jag kan börja rulla så jag kan lyssna på radion och senare under dagen blir det podcast's som gäller. Det är fasen ett finjobb jag har (även om det är trevligare väglag sommartid, haha). Love it!
   
  Ikväll lär jag var hur trött som helst, då det är "långa dagen", så jag är skeptiskt till om jag orkar rida. Snarare är det dags att sova för att orka med morgondagen istället.
   
  Jag slängde ihop ett inlägg om hoppträningen som kommer upp senare. Film har jag också, men den är inte ens inlagd på datorn än, så det dröjer lite.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.