• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Morgon

  Det blev en långa arbetsdag igår. Från tidigt morgon till kvällen. Jag var rätt trött när jag var hemma, och åkte direkt till hästarna. Gjorde sysslorna och var uppe hos dem i hagen. De var som vanligt. Men när jag skulle ta ner dem till stallet (egentligen "bara för att", för jag beslöt mig för att inte rida när jag kom hem med lastbilen), så ville de inte följa med ner. Jag leder ju bara ner Aleccis i regel då hon är ledaren och de andra följer med. Men det gjorde de inte igår?! De stod och blickade ut över Kettilsås och var väldigt uppmärksamma. Direkt när Aleccis kommit ner, så gjorde hon bara en volt och ville ut direkt igen. Jag tittade på henne en liten stund men sen fick hon gå ut igen. Galopp, galopp upp till kompisarna.
   
  De har blivit skrämda av något igen, och jag tror inte att jag är helt ute och cyklar när jag denna gång är rätt säker på att det är fyrverkerier (eftersom 1. det är helgkväll 2. det har varit nyår så folk har väl kvar den där äckliga skiten och 3. Ingen jävel verkar ju begripa när och hur det i så fall är okej att skjuta skiten - dvs inte en dryg vecka efter kalaset). Aja, de verkade inte direkt stressade eller så, utan ville bara ha stenkoll på läget. Förutom Aleccis då, hon blev ju lite stressad när jag tyckte det var en bra idé att ta ner henne till stallet, haha.
   
  Jag var i alla fall skittrött och däckade direkt efter att jag ätit, vilket jag gjorde direkt efter att jag kom hem. Slumrade till någon halvtimme, spelade tre omgångar av "klumpeduns" (det där tornet med klossar som man tar en efter en och inte ska välta), jag vann för övrigt två av tre, höhö. Gick därefter och la mig, men fastande såklart i mobilen - så det blev inte direkt så mycket tidigare läggdags, som jag egentligen hade önskat.
   
  Nu är jag dock redo för sista arbetsdagen denna helg och ska alldeles strax bege mig.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.