• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mittwoch

  Felicia (som har studiedag idag) ska följa med ut till stallet och rida nu på förmiddagen. Jag tror vi tar tanterna och Lillis får vila. Jag funderar faktiskt på att ge honom någon vecka helt avställd framöver, mest för att prova. Han är liksom lugn av naturen så det är verkligen inget fel på honom, men visst hade jag önskat lite mer eget driv. Jag har inte erbjudit honom längre vilor utan mer att han gått på halvfart då och då, just för att jag oroat mig för hans form. Han har alltid varit överviktig och jag har dåliga erfarenheter av att ställa av lättfödda ponnysar med fri tillgång på näringsrik komat... Men det verkar lugnt. Han är bättre i kroppen rent fetto-mässigt och då borde jag ju passa på egentligen. Aja, vi får se när jag väl stoppar in den, men just idag får han en vanlig hederlig vilodag. Pärla däremot kommer gå dag nummer fyra på raken så hon kan vara lite slö. Men med Aleccis som draghjälp och "bara" Felicia på ryggen så kommer det inte märkas utan det blir nog som en vanlig ridtur bara. Hon får ta igen sig imorgon.
   
  På eftermiddagen går jag på veckans första nattpass av två. Och sedan kan man börja nosa helg! Helg innebär tävling och ja, just nu är det hela livets jäkla höjdpunkt alltså. Älskar det. Älskar att utmana oss och se om det bär och jag hoppas av hela mitt vinnarskalle-hjärta att jag kan hålla mig LUGN - om inte blir jag rejält besviken på mig själv. Värdelösa självdisciplin (som inte finns) som jämt ska ställa till det, haha.
   
  Bild från Tranås för hundra år sedan (eller typ, två?). Fotad av Rebecca Rosén. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.