• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Massage

  Idag väntar massage för två av tre hästar. Aleccis och Lillis masserades sist, men idag är det en annan som ska komma och känna och klämma. Aleccis är ju lite av min "förste-springare" så hon är given, men för att göra det lite mer rättvist tänkte jag välja Pärla som nummer två.
   
  Innan detta ska alla ridas; A ska antingen gå ytterligare ett pass med dressyrsadeln (lättare pass än de senaste) eller så får hon hoppa studsen i skogen. Jag har inte bestämt mig än, men just nu lutar det åt dressyren. Oavsett vad så blir det det ena idag och det andra imorgon. P och L går båda joggturer på ängen. Lite mer kondis-fokus dock för att försöka få lite meter i kropparna också och inte bara lulla och inte göra av med några kalorier (det borde väl heta kalorier även på djuren...?).
   
  Men för att det ska gå att rida A bättre idag så innebär det ett besök i någon form av ridsportaffär så jag kan inhandla broddar. Det här är ju ohållbart. Men med elitbroddar blir saken biff och vi siktar vidare på alla, just nu, välsmakande mål, som vi siktar mot.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.