• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lundablandning

  Nyduschad, insvept i min nya morgonrock (har aldrig ägt en tidigare, men fick en i julklapp av min sambo; asmysigt ju!), en kopp med varmt te och intag av mysläge. Så himla skönt, en stund innan jag ska knyta mig. Jag fick ett te av Annika för lite sedan. Lundablandning. Det är ett finfint mys-te som jag gärna dricker när jag tänkt njuta lite extra av koppen. Te i påse blir det mer till vardags. Viktigt för mig är att ha honung i. Jag gillar söta saker och vill inte ha rent socker i téet (det blir inte lika gott), men honung - mums! Det perfekta téet för mig.
   
  Lill gick i skogen och byn och var tråkigt långsam igen. Så synd, jag som verkligen trodde att han var på väg att bli en piggelin permanent, haha. Men nej, han har inte så bråttom - men tar gärna en tur. Jag bad bara om rätt gångart vid rätt tillfälle med lite bjudning, inget avancerat med andra ord. Pärla och jag tog därefter en barbackasväng. Hon är för härlig den hästen. Kärlek från lugg till svans. Men hon var inte heller skitpigg. Aja, huvudsaken är att de kommit ut och fått sin motion i alla fall. Aleccis och jag har hopptränat ikväll, men det ska jag skriva ett eget inlägg om som kommer upp under morgondagen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.