• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillis mage

  Småhästarna har jag fått stå en del nu inför den senaste skoningen och jag har haft fullt upp med jobb och Aleccis. Men när jag tog av Lillis sitt täck senast så vad det en sak som slog mig. Han såg bättre ut i kroppen! Alltså det såg verkligen ut som att magen ändå har gått åt rätt håll. Han har ju "djup bål" eller vad det heter, med liksom mycket mage, neråt. Tack vare detta så tar han dessutom mycket längd, men den ska ju inte vara större än vad den är enligt hans exteriör. Jag är inte riktigt nöjd än, men om det går åt rätt håll är det givetvis hur bra som helst. Vågar man säga "äntligen"? :)
   
   
   
  Nu har jag dåligt med exteriörbilder, och ridbilder är inte helt rättvisa. Dessutom är ju magen i sig oklippt på första samt att han är mer samlad på andra - but still. Magen smälter ändå in mer i kroppen numera. Det bara måste gå åt rätt håll!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.