• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag får se mig besegrad

  Jag må va en optimist, och jag må fan ha försökt - men nu ger jag upp! Småhästarna vilar tills på tisdag. Punkt. Det går inte. Det är svinhalt utan broddar och då är fasen tjocka magar mer attraktivt än fläkskador.
   
  Red däremot Aleccis ikväll. Bara runt i byn, eller ja, genom skogen ner till byn. Det kändes riktigt bra flertalet gånger men däremellan var det mest "som vanligt" - och just "som vanligt" kan vara väldigt olika och betyda väldigt olika saker, haha. Hon går inte rakt i galoppen, framför allt höger, det är lite sluta-tendenser. Det är t ex en anledning till varför jag inte hade tackat nej till en ridbana, men det är väl bara att fortsätta rulla runt bland farliga snöhögar och svarta stenar och försöka få något vettigt gjort emellan titt-rycken ;) Obs! Jag förväntar mig inga superduperresultat på den punkten.
   
  Jag kanske borde förtydliga att hon/vi har problem med o-rak högergalopp, så det är inget nytt. Det är bara det att vi tidigare haft fullt sjå med annat (typ inte sticka) så jag numera tycker det är dags att utforska mina hjälper tillsammans med hennes skepsis till att lyda dem. Men vafan, det är bara att kämpa på! Jag fick dock till en rak högergalopp "på kommando" en gång, och det är väl där någonstans vi lägger förväntningarna tills vidare.
   
  Hon känns fortsatt nöjd på Nathe-bettet :) (... och jag har fortsatt problem med Muckboot VS Soft'Up Lite = krampar mig fast med tån men åker ut stup i kvarten ändå. Jag längtar till hoppträningen så de hederliga Bocaj-stövlarna kan åka på istället! Just nu är ju valet; varma fötter och inte få plats jämfört med kalla fötter som får plats, inte så svårt om man säger så. Men är det hoppträning är det en heeelt annan sak, såklart, haha.)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.