• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Is, snö, stripor och hösilage - allt i en enda röra

  Han är rätt charmig ändå, den där svarta gossen med man och lugg som sträcker sig en bra bit längs hals och bläs. Nyfiken blick, socialt uttryck och älskar allt och alla. Svart som synden och kritvita tecken, som en liten fluffig drömponny!
   
   
  Men sen finns det dagar som dessa, HAHA! När det har snöat på tvären hela dagen, från stora vackra singlande snöflingor, till aggressiva småflingor som snarare är som "skott". Blåst och minusgrader tillsammans med detta och lägg till en rundbal innehållande hösilage.
   
  POFF, så är allt tagel stripigt. Det är blandat is och hö och framför allt massa snö från mankam ner till topparna. Luggen står åt alla håll - och har frusit i detta läge. Även den är stripig, frusen med is, snö och hö. I det fluffiga ponnyhuvudet, som för övrigt är en decimeter bredare vintertid pga vinterpälsen (haha) så är det fullt med små korta ministrån från balen.
   
  Det är samma blick, samma sociala uttryck och samma charmiga ponny - men så långt ifrån charmig man bara kan komma! Nej, det är inte i det läget man bara måste plocka fram mobilkameran och föreviga just det ögonblicket. Kanske ser han bättre ut imorgon. Eller inte, haha. Det är nog kört för denna årstid, hahaha! (Tur kärleken till djuren inte sitter i deras utseende ;)) Det är då man drömmer sig bort till detta:
   
  SOMMARPÄLS! <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.