• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hovslagarfix förhoppningsvis

  Om jag lyckas lösa det, så kan hovslagaren sko om Aleccis redan idag. Jag jobbar fortfarande när hon kommer men jag hoppas det går att lösa att någon kan ta ner henne till stallet alternativt om hon hämtar henne själv. Det vore i vilket fall huuur bra som helst, för jag har ingen lust att ha tre hästar att desperat försöka motionera på närmsta äng pga bristande snödojor, utan det räcker gott och väl med två! De andra två tar hon om en vecka. Så de får fortsätta att springa runt och sparka snö på de ängar som finns tillgodo en stund till.
   
  Nästa vecka börjar sedan hoppträningarna igen! (TJOHOWIHOWIEYEAHYESYESYES!) Jag vill gärna småhoppa lite med Aleccis innan dess, men det får bli över skogshindren - av praktiska skäl. Ett ännu mer, och betydligt viktigare, praktiskt skäl är att ta sig i kragen och byta till vinterdäck på transporten. Det måste göras i god tid för nästa vecka finns det inte mycket tid över innan vi ska åka.
   
  Sedan börjar året på riktigt. Hemmaträningar, hoppträningar, tävlingar - hjärtanögon!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.