• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fri onsdag

  Alltså, nej, nej, nej.... Det blev aldrig några vinterdäck på kärran, och inte heller några broddar. Jag gick upp klockan 08 för att se att termometern stod på -15 och gick och la mig igen. Tänkte att det får bli ridning senare istället, när det förhoppningsvis är någon grad varmare, eller jag menar mindre kallt.
   
  Massören ringde snart och väckte mig. En avbokning gjorde att hon kunde ta mig tidigare, om jag kunde. Javisst, sa jag, och slängde på mig kläder och körde ut till stallet. Hon masserade Aleccis, sa väldigt mycket intressant, kollade även sadeln när hon ändå var där (behöver byta koppjärn på den, till ett bredare, för om jag inte missminner mig helt och hållet så ska det vara just utbytbara på den modellen). Därefter red jag Lillis - som var aspigg! Inte så konstigt när han både fått vila några fler dagar än jag tänkt och dessutom var det -13 (dvs några små grader åt önskvärt håll för ändamålet). Han pep och började busa direkt när vi kom in på ängen. Sen fick jag typ inte stopp på honom. Springa, springa, springa. Sedan gjorde jag samma sak med Pärla; galopperade på ängen. Inte riktigt samma tryck i henne, men fortfarande glad och sprang gärna <3
   
  Då det blev lite i fel ordning så dubbelkollade jag vad som gällde med Aleccis efter massagen och hon sa att hon kunde gå lugnt. Passade därför på att longera henne, och tänkte löslongera henne lite. Men redan när jag longerade henne visade hon att hon var på bushumör och kastade med huvudet. Så det var inte direkt rätt dag att träna vidare på NH-trams ;) Hahahahha, ett varv sen sa hon tack och hej. När jag hämtade henne så drog hon iväg och busade lite till. Jag kan inte påstå att jag älskar att hon kutar genom grannarnas trädgård (eheheheeee), men jag älskar när hon är sådär busig. Jag har sagt det förut, men säger det igen - hon visar inte jättemycket känslor i form av bus, så när hon väl gör det så tackar jag och tar emot. Och försöker hämta henne, såklart. Eller alltså, hon kom till mig faktiskt när hon var färdig <3 (Att jaga henne är jag inte intresserad av.)
   
  Var därefter heeelt slut då jag, återigen, fuskat med att äta. Så orkade inte ett skit till utan åkte in och stekte mig pannkakor (jorå, gubben fick också, höhö) och sedan kollade vi på bio (Moby Dick) med syster och hennes kille. Avslutade med att göra sirapsbröd och well, here we are. Dags att sova nu känner jag. Imorgon tar jag tag i det jag inte gjorde idag. Plus att djuren ska ut och motionera igen, såklart. Därefter blir det bio en gång till, haha.
   

  Bevis på att jag är i köket ibland.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.