• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag i stadens tecken

  Det är ingen hemlighet att jag har för mycket hästar och för lite tid. Minst en häst för mycket. Men å andra sidan är jag just nu tacksam att det "bara" är en halvpensionär och en ungponny. Lillis kommer stå en och en halv vecka istället, så har slutat försöka stressa in honom i min asfulla (inte full som i andras helger, innehållandes gift i kroppen, tack och lov!) men Pärla borde jag ha ridit. Båda fick hålla undan för mina kompisplaner. Jag träffar sällan kompisar, och nej, jag har inte heller det behovet men när det gått lång tid så bara måste man catch:a up med dem. Två kompisar från olika delar av landet hann jag därför träffa idag. Frukostdate med Jennie, snabbis i stallet med sysslor och jogg i byn med Aleccis (som var trevlig! Inte mycket dra iväg, utan kunde verkligen låta henne jogga en hel del. Sedan ställde hon sig i välbalanserad-pose:n vilket också säger en del. Like!) och därefter stack jag till Jönköping för att hinna träffa Emilia.
   
  "Är det lugnt och om jag plockar upp dig och vi kollar en snabbis på Charlies?" - Haha, det var det. Jag har verkligen fyllt alla kvotar idag. Först Charlies (blev ett par ridbyxor; behövde jag dem? Kan man ha för många ridbyxor? Nej, precis. Och ett schabrak. Så fort jag ser schabrak för 100kr eller mindre så köper jag dem. Har ju svårt att tvätta schabrak, så fyller på med nya istället, haha), därefter åt vi på Jensens Böfhus (mitt favo-ätställe, minus alla joggiga, ljudliga ungar) och lämnade därefter in min trasiga HTC (nu kan jag börja räkna ner mina Iphone-dagar!) efter att ha köpt papper och penna och skrivit ner en fet lista på alla felen. Därefter fikade vi, och när jag parkerat sa bilen att ena halvljuset gått åt helvete, så efter fikat skyndade vi oss till Biltema. Köpte lampor och bytte, självklart, båda. Man byter alltid båda lamporna samtidigt, bara så ni vet. Alltid. Nu har han bättre sken än innan med lite fetare låtsas-xenon i sig. Därefter lämnade jag Emilia igen och åkte hem. Hua! Jobbkläderna ligger i tvätten och snart är det dags att sova. Jag är så himla trött!
   
  Välbalanserad uppställning efter ridning. Önskvärt!
   


  Kommentarer
  Catherine

  Kör hit dina schabrak så ska jag tvätta dem åt dig!!

  2016-02-01 @ 20:40:20


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.