• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr på rakt spår - nyttigt som fan

  Var rejält trött efter jobbet, men det var bara att äta och sticka ut för att rida. Hästarna stod kvar inne efter hovslagarbesöket så jag hade lite dåligt samvete, men vad ska man göra. Går ju inte direkt att trolla, och den informationen måste jag ha missat att framföra. Broddar hade hon inte fått i några (monterade ju dem i samband med förra skoningen så råkade väl ta lite för givet att det var standard såhär mitt i vintern, haha), och jag hade inga plus att det var sent = stängt överallt. Så först svor jag en sväng, sedan slog tanken mig att "vafan, får väl brodda med gräsbrodd då". Jag ville ju kunna rida och dessutom ville jag inte förstöra broddhålen. Resultat? Det gick fan inte att rida med gräsbrodd. Eller alltså, bättre än inget, men inget superdupergrepp. Det fick bli ridning på ängen; dressyr på raka spår körde vi idag. Svårt. Hon gick bra ibland, sämre ibland och så höll vi väl på under hela tiden.
   
  Ida red Pärla under de ljusa timmarna. :)
   

  Vad väljer man? Spöregn och fem-tio plusgrader eller vinter och fem-tio minusgrader?
  Just nu är inte valet svårt i alla fall :)


  Kommentarer
  Ida

  Kommer nog alltid tillhöra kategorin PLUSGRADER OCH REGN!! :)
  Fryser som en gris nu på vintern ju!

  Svar: Absolut, det hade jag också svarat för några dagar sedan. Men nu när snön är här och vi fått så vacker (och kall :P) vinter - så kan jag inte låta bli att känna att jag saknat den. Med massor av kläder så uppfattar inte jag det så farligt i alla fall :)
  vinna.blogg.se

  2016-01-06 @ 02:12:57 | URL: http://aldharien.blogg.se/
  Elin

  Jobbigt när man inte kan rida överallt! :( hoppas din dag blir bättre idag :)

  Svar: Ja, han blir så begränsad och det är svårt att få något vettigt gjort :)
  vinna.blogg.se

  2016-01-06 @ 09:14:10 | URL: http://katteselin.blogg.se
  Mathilda

  Så himla fin bild!!

  Svar: Tack snälla :):)
  vinna.blogg.se

  2016-01-06 @ 10:04:59 | URL: http://mathildaliv.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.