• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det där med bangång - tre fakta

  - Jag föredrar faktiskt att gå banan själv. Eller inte bara, men om jag går med någon (dvs jag kan inte koncentrera mig på det viktiga) så vill jag alltid gå den i alla fall en gång själv för att försöka tänka mer på detaljerna.
   
  - Jag litar inte på mina egna steg, utan jag stegar och sedan räknar jag och liksom "då borde det vara 22 m och fem galoppsprång här". Det är inte så att jag stegar och litar på att det är exakt 20 m och ba: "det är fem korta". Nej, jag utgår från att jag har fel och så tänker jag att banbyggaren vet vad hen gör och att det är en bra distans. Än så länge kan man ju göra så, när man bara tävlar lätt klass. Precis som alla andra vill jag helst hinna se ett par ekipage (om det är möjligt) innan start för att få en överblick över banan och distanserna.
   
  - När någon frågar hur jag tänkt att rida så svarar jag alltid ärligt. Men ibland vet jag inte hur jag ska göra, och så däger jag givetvis det. Det hänger ofta på Aleccis; "är hon lugn så går vi innanför", men det är inte alltid (framför allt förr) som vi hinner det, och då får vi gå utanför. Jag har dock märkt att det verkar vara en hemlighet hur man ska rida och många som brukar satsa brukar inte vilja tala om det, haha. Aja, kanske är det väl som med mig och A: går det så går det, men varför ta för givet att det går ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.