• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det är dags!

  Yey, dagen jag längtat efter är äntligen här! Värnamo om några timmar, med häst och Ebba. :D Tack vare efteranmälningar har jag dessutom blivit nedflyttad lite i startlistorna, vilket är helt okej.

  Det blev ny bil igår; en fyrhjulsdriven (ja, lite värdighet vill jag fan ha kvar, haha!) V70 2,5t, första generationen. Lagom tills vi kom hem tändes dock motorlampan. Haha, flyt. Men troligtvis beror det på att den inte är van vid min körning, då han fick gå hårt på hemvägen. Känns jävligt slö, men man känner också att det går tungt med fyrhjulsdriften; det är mycket som ska rulla där i drivlinan. Det blir nog bra tror jag! Jag köpte den av en hästfamilj utanför Jönköping som var jättetrevliga. Så den har gått som dragbil förr. Den är rätt gubbig, inte ens tonad, men helt okej i skicket ändå. Stänkskydd runt om t ex. Tyvärr ljus(!!!) inredning, spyr lite, men alla V70 awd vi kollade på på blocket hade ljus inredning. Såå, what to do? Helskinn, så då går det an. Skiten fastnar ju inte lika lätt då som i tyginredning. Lär dock bli stekt på låren när jag har shorts på sommaren. 

  Håll nu tummarna att vi tar oss till och från tävlingen nu så att den är att lita på, nya bilen. Och håll gärna en tumme på plats också 😉

  Här är han! 


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.