• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Broddar

  Aleccis är riden, som jag skrev om tidigare, men innan dess kom jag faktiskt ihåg att köpa broddar. Jag tänkte på det, att man alltid lär sig något. Därför funderade jag på vad jag lärt mig idag, hahah, och ja man kan väl säga som såhär; har man inga broddar och ska rida i vinterväglag är gräsbroddar inget att hurra för. Men de är bättre än inget och duger att försiktigt ta sig till närmsta äng, men med riktiga vinterbrodd så märks det sjuk skillnad.
   
   
  Riktiga och riktiga. Jag tillhör dem som favoriserar elitbroddarna och uteslutande bara använder dem vintertid. De är guld! Men det var riktigt, riktigt urplockat i granngården så det enda som fanns var denna variant. Likheter finns, men de är inte elitbroddar, haha. Det fick dock bli en påse sådana och de fungerar givetvis också. Och ja, de var betydligt bättre än gräsbrodd ;)
   
   
  Därefter tog jag mig i kragen och bytte till vinterdäcken på hästakärran med. Nu längtar jag till tisdag! :D


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.