• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis och Sacke

  Red givetvis även Aleccis igår. Inte vårt bästa pass - hon låg på och hade förslag på vad vi skulle göra och hur vi skulle göra det. Två dagars oplanerad vila är inte riktigt rätt medicin för att få henne att gå som en klocka. Jag hade önskat en så genomriden häst som möjligt och gärna hyfsade förutsättningar inför träningen, men det är tydligen för mycket begärt jao. Men vafasen, vi är ju där för att träna så då får man väl ta det man får. Dessutom är hon bäst bara genom att finnas, så vem är jag att klaga?
   
  Efter att mina var ridna (kan knappt kalla småhästarna för ridna, men iaf) så bar det av för att rida Sacke. Det är mer tryck i honom nu, han är laddad, mycket piggare och taktar en hel del. Det vill säga; han var extra rolig att rida igår!
   
  Efter att jag varit världens bästa flickvän i form av att ha gjort ost- och skinkpaj med sallad, och dessutom efterrätt till det, så åkte jag ut till mina hästar igen. Denna gång för sysslorna som jag inte hann med tidigare.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.