• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Åkte av

  Åh, jag hade en så bra dag i stallet igår!
   
  Började med Pärlhäst (som jag la upp bilder från igår). Och hon var såå himla fin! Alltså allt man kan önska i en gammal hästkropp <3 Hon var PIGG, mjuk, glad, lyhörd - helt fantastisk! Jag tänkte extra mycket på min sits och mina hjälper - man får väl passa på, även om hästen i fråga är helt oberörd om det så vore en hösäck eller en OS-ryttare på ryggen, haha. Finns ingen som Pärla <3
   
  Red därefter Aleccis. Jogg med graman. Även hon var superfin! Så himla roligt att bara ut och mysjogga lite (och hon tog bara befälet, nöffade och drog på två gånger. haha. "Bara" liksom xD). Men sen blev jag svettig och skulle ta av mig vantarna, böjer mig framåt litegrann, viker och lägger ner den vänstra i vänster jackficka, och ska sedan lägga ner höger men då tar podcasten slut, så jag tänker att jag ska starta nästa avsnitt... Då tittar A till på något, vänder vänster med bakåtenergi (vänster-bakåt-vändning) och jag som redan sitter lite framåtlutad med mitt fokus lågt och nära, jag droppar ju, HAHA. Det sjuka är att jag tar mark med båda fötterna, men faller sedan framåt på knäna eftersom jag hade för mycket "fart", HAHAHA!
   
  Igår åkte Therese av Arabanta, så jag var såklart tvungen att börja med att ta fram mobilen och filma på snap för att kunna skicka att det var min tur idag, innan jag tänkte på att ropa på hästen, hahaha. Prioriteringar alltså ;) Ropade på A när jag filmade, så kom hon och så satt jag upp och sen red vi vidare. Skrattandes såklart, haha. Hon är för skön och jag är way to fokuserad på min mobil när jag rider (ehehe). #beroende

   
   
  Lillhäst var sist ut, och han fick bara gå i byn. Lite vinglig i början, men sen fick han självmant upp farten så lät honom bara rulla på. Inget avancerat alls, utan motions-fokus.


  Kommentarer
  Anonym

  Hahah men det är ju det första man tänker "filma!!!" 🙊 (Syns emojisarna? Va en fnissapa annars). Btw håller L's framåtanda i sig?

  Svar: Nepp, ingen framåtanda så långt ögat kan nå, HAHA. Jävla skit :( "Säljes pga vår kemi går inte ihop", hahaha xD
  vinna.blogg.se

  2016-01-22 @ 12:52:16


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.