• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vilken dag!

  Hua, dagen har verkligen sprungit iväg, men än är den inte slut!
   
  Jag gick upp vid 06, var ute i stallet klockan 06.30. Red Pärla och Lillis, båda i 50 minuter dahlseda+fluegby. Åkte in vid 09.30, och åkte strax efter 10 till Jönköping. Var där runt 11 och plockade upp Emilia. Körde till Jensens Böfhus och käkade gratis. Jag hade massa insamlade poäng som jag nyttjade och fick hela min mat betalad samt har typ ändå hälften av poängen kvar, haha (Vadå stammis?). Eftersom Emilia fyller år på fredag så fick vi gratis efterrätt dessutom - alltså fatta hur lyxigt. Och gratis som är så jävla gott ;)
   
  Åkte därefter till Netonnet för att köpa en ny mobil (min förra blev utdömd så kunde köpa en ny och gick upp till en nyare och la pengar mellan). Fick sedan stressa hem för att hinna hoppa in på Granngården och köpa hästmat (och helst byta om också) innan jag blev hämtad för att rida igen. Denna gång Sacke, och han fick dressyra lite på en ridbana i närheten. Så trevlig häst det där alltså, jag gillar honom!
   
  Hem, och nu andas lite innan det om en halvtimme är dags att åka till mina djur igen och koppla släp, borsta, packa och åka på hoppträning - wie! Men jag är rätt trött i hjärnan efter att ha hållit högt tempo hela dagen. Det glömmer jag dock snart bort när det vankas hoppning. :D
   
  Ida och Lillis


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.