• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vardagen kallar

  Sådärja. Måndag, ny vecka och vardag igen. Jag gillar min vardag. Den är fylld med det jag gillar mest; favoritjobb, favorithäst och så min favoritgubbe som även han är med på ett hörn, tro't eller ej, haha. Nu väntar två veckor nattjobb vilket innebär att det blir ridning på dygnets ljusa timmar. Det är betydligt mer motiverande och mycket lättare att få in motionen av djuren även på jobbdagarna. Så det känns extra skönt med lite nattjobb.
   
  Fast å andra sidan är jag rejält "rätt-vänd" i dygnet nu. Vi har haft ett sånt flyt med tidig läggning och tidig uppstigning av jag både på lördag och söndag ställde klockan på 07, men vaknade 06.45 resp 06.42 av mig själva. Den lyckan! Typ det bästa som finns att vakna av sig själv.
   
  Alla mina ska gå, men "tyvärr" är det inget roligare än det gamla vanliga som väntar. Skogen och byn, blablabla, i motionssyfte. Jag hade gärna försökt träna lite på något vis, men vad gör man... Livet på landet, #bonnahäst.
   
  Jag kommer bjuda på en lite längre film från dagen igår lite senare sedan. Det känns lite "obekvämt" och nytt, men hade varit roligt att utveckla och göra flera med tiden. Vi får se hur det blir med den saken. Aja, in och kika sen igen :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.