• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utifrån

  Jag har kompisar som, precis som jag, kämpar med hoppningen och vill utvecklas. Likt mig har alla sina egna problem, och vissa av dem är så efterhängsna och det är så svårt att komma ur vissa mönster. Om det så "bara" är att hitta rätt känsla, eller om det handlar om att ens ta sig över hindren, eller som i mitt fall få till helheten med andning och mer detaljer i nuläget men förr slitit mitt hår för att jag tappat bogarna och inte kunnat svänga eller ens lyckats hoppa två hinder på rad. Vi är olika, både som människor och som ryttare, tillsammans med våra hästar som också är annorlunda. Detta ger väldigt, väldigt annorlunda ekipage på så många sätt och det är fascinerande. Det finns verkligen inte ett enda ekipage som är identiskt med något annat.
   
  Det hade varit så roligt att få höra andras tankar vid en bangång till exempel. Jag är övertygad om att de skiljer sig rejält, men också övertygad om att många av oss tänker väldigt likt; men ändå ser helt annorlunda bilder av samma situation i våra huvuden. Så lika, men ändå så olika. Allt från känsla, till självförtroende, minne, tankar, prestationsångest - rubbet.
   
  Men en sak är jag helt övertygad om. Tre av mina kompisar har heeelt olika "problem", men jag vet en enda sak som hade hjälpt er på vägen. Det är att skratta. Ni måste skratta mer! Jag hoppas ni förstår att det är er jag menar och att ni provar detta ;) Ha kul, släpp på press och krav, och skratta loss! Genom att skratta kan man för det första lura hjärnan (*hint, hint*) och för det andra blir känslan så mycket bättre direkt. Nej, man kan inte vinna OS bara för att man skrattar när man knappt kan kliva över 30 cm, men i det stora hela. Vi gör detta för att vi älskar det, och att skratta och vara glad hjälper oss mer än man tror.

   
  Var nöjd med,
  allt vad livet ger,
  och allting som du kring dig ser,
  glöm bort,
  bekymmer, sorger och besvär...


  Kommentarer
  vanessa andersson

  ..var glad och nöjd för vet du vad, en bjöntjänst gör ju ingen glad...;)

  Svar: Yeees :D
  vinna.blogg.se

  2016-02-08 @ 18:34:24 | URL: http://vanessaandersson.se
  Evelina Blomqvist

  Haha jag skulle kunna vara flummisen som med ljus och lykta letar efter "DEN känslan" med jämna mellanrum ;).

  2016-02-09 @ 08:49:31 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.