• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utbildning

  Hotellfrukost. Fan vad det ligger bra i munnen. Och i magen, haha! Ja, vi börjar faktiskt dagen med riktig hederlig hotellfrukost, och därefter blir det skolbänken. Jag tycker det är trevligt att besöka skolbänken emellanåt. Egentligen är jag nog lite av något mellanting mellan en teoretiker och en praktiker, inte 100% åt något håll, men jag är på tok för rastlös för att plugga konstant eller ha ett stillasittande jobb - nej tack! Hela jag är myyycket energi, bara genom att vara. Typ tänka, det gör jag med mycket energi. Jag är rätt ambitiös faktiskt, så länge jag inte sätts framför något väldigt omotiverade (läs: enformigt). Men annars. Jag smittar av min energi på folk; är jag glad så drar jag upp stämningen och är jag nere så har jag en tendens att dra ner den. Inte med flit givetvis, det bara blir så. Alla är vi olika, det är lätt att glömma bort det ibland. (Man kan ju bara jämföra allt och alla situationer med sig själv.)

  Jag gillar den omväxling som erbjuds genom denna utbildningsdag. Trevligt, trevligt.

  Förresten! Igår råkade jag boka en synundersökning. Blää, men de tjatar, de där optikerna. "Du har haft glasögonen si och så länge nu och det är dags för en ny synundersökning". Kostar pengaaaar. Vill inte lägga pengar på nya glasögon egentligen, men vad ska man göra? Nya glasögon är en plan som egentligen är mer långsiktig men den tar vi en annan dag.


  Mina nuvarande sletna glasögon.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.