• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Torr hud

  Jag är inte så mycket för skönhetsprodukter (den förvåningen, hahaha, inte). Men jag har problem med torr hud och detta tillsammans med att jag är ute mycket; både i hobbyn och på jobbet, och dessutom är blöt och smutsig större delen, eller förresten, hela tiden. Aldrig torr och ren. Det sliter på mina redan torra händer, och ibland spricker dem, vilket inte vara är opraktiskt utan också väldigt oskönt.
   
  Varje kväll smörjer jag därför händerna och jag provar med lite olika salvor och krämer. Just nu använder jag en från The Body Shop som jag tycker om och vill rekommendera. Vi är ju fler där ute med samma problem, menar jag! Så tips från coachen här då, och prova denna när fantasin sätter stopp och inget verkar fungera. Den är fet och bra. Jag gillar den. Kostar dock rätt mycket, med sina 130 riksdaler.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.