• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tola

   
  Detta är Lillis mamma, Tootoolah. Jag mår så dåligt och blir så ledsen av att se henne. Jag hade henne som min egen i två omgångar, ca ett halvår åt gången som sällskap. Men det är inte bara positivt att som minderårig ta allt ansvar över ett djur och jag gjorde en sådan jävla miss att jag fortfarande vill slita mitt hår. Det har inget med ridning eller hantering att göra, utan det mest basic of the basic. Jag tänker inte ens säga vad det är, men jag ser det så väl och mår vidrigt dåligt av det. Fördelen är att man lär sig, nackdelen är att det drabbar en oskyldig individ.
  Vissa saker förlåter man sig aldrig för.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.