• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Te-tjusare

  Vilken te-tjusare jag blivit! Från att typ "hatat" te för ett par år sedan då jag tyckte det var för blaskigt i förhållande till värmen. Hm, flum. Alltså varm chokladmjölk är snäppet tjockare och det är okej, men te kändes blaskigt. Men nu är jag helsåld och byter ibland, som ikväll, ut ett mindre mål mat mot en kopp te och det är perfekt. Snällare mot kroppen då det är väldigt onödigt att hinka i massa energi strax innan man ska sova. Och jag äter dels för mycket jämfört med vad jag behöver och alldeles för stora portioner. Dessutom har jag inga problem med att somna/sova hungrig och när jag duskar med vätska är det också bra att lura i kroppen lite vätska. Jag ser bara fördelar ;)

  Efter dagens jobb, där jag förresten fick åka till Linköping och lossa vilket jag inte visste från början så var inte förberedd på det men det gick super. Jag gillar att sitta och tuffa längre sträckor. Det är mysigt med radion och/eller podcast (gärna hästinriktade eller då mentalt intressant eller mina favoritpersoner på P3 resp P4; Vardag i P3 med Emma Knyckare och Rasmus Persson och Kvällspasset i P4 med Christer Lundberg och Morgan Larsson och company. Poddarna är bäst - rekommenderas!).

  Hem, ombyte och ut i den nya, blöta, snön som snart blev regn istället. På måndagar rider jag och Ida och det gjorde vi även idag. Pärla var pigg och såg så himla fin ut! Skrittade fort(!!!) och hängde på Aleccis bra. Jag blev så glad av att se henne, hon var verkligen så fin! Såg ung och fräsch ut, rörde sig bra, jämnt med driv framåt. Hon bär sin kropp bra och hade en extra livfull och glad blick. Hon är ju alltid glad, men det var verkligen glöd i ögonen ikväll. Älskade gamling <3 Aleccis var pigg och stark idag. Trots att jag givetvis försökte rida ihop henne med hjälp av min sits; underhållande skänklar som inte driver, aktiv mage och hållning, stöd och eftergift i tyglar, så hade jag ändå mjölksyra(!) i armarna i slutet. Jäkla häst, haha! Det bekommer inte henne ett ögonblick - hon suger på framåt för allt vad hon är värd och sen får man hänga med. ;) Till och från så låg hon kvar och genast är hon riktigt trevlig, men sen sätter suget på att springa in igen och here we go, haha.

  Mobilinlägg från autocorrect mobil så jag garanterar inte att det står det jag vill eller tänkt mig men som vanligt tänker jag inte läsa igenom. Nu ska här sovas! Imorgon väntar en ny, lång arbetsdag. :)

  Lillisen förra veckan eller så.  Kommentarer
  My

  Hittade hit när jag läste lite andra bloggar. Tycker det är trevligt att passa på att lämna en kommentar när man ändå varit in och läst och kikat på alla fina bilder! Hoppas du får en bra dag! Kram My
  *Mamma
  *SWB Ägare
  *Träning/Tävling
  *Hovslagare

  2016-02-02 @ 10:48:21 | URL: http://www.myes.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.