• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • TBT Mellonie 2009

  Den tjugonde september tvåtusennio. Då var jag och Mellonie i Värnamo och tävlade div II med VRFs ponnylag. En av våra bättre tävlingsdagar. Men det är inte så roligt att bläddra i arkivet, hahaha. Jag rider så jävla klumpigt och hon är inte framme för skänkeln ett skit. Dessutom kan jag ju inte ens svänga vänster utan att tappa bogen rejält och även tappa galoppen?! HAHA, herregud, jag hade gjort allt annorlunda om det var idag.
   
  Värt att tänka på är att hon här bara varit inriden ett år. Men visst, hade grunderna varit bättre redan från början, så hade ett år räckt gott och väl för att göra bra rundor.
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Men RIDHUSET alltså, jag hade aldrig känt igen det om du inte skrivit att det var Värnamo haha!

  Svar: Kände samma, haha! Vilken skillnad! :D
  vinna.blogg.se

  2016-02-09 @ 19:14:40 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.