• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tänka tillbaka

  Från att inte ha lyckats styra på två hinder efter varandra som står på båge eller bruten linje, till att nöta vändningar för att kunna svänga snabbt i omhoppningar.
   
  Det är också en sak som jag ibland tänker tillbaka på: hur varje båge/bruten linje var ett stooort problem och ett test som vi gång på gång misslyckades med. Jag tappade hennes bogar som fan och fick verkligen inte till dessa vägar.
   
   
  Vi har verkligen hur mycket stopp som helst pga just brutna linjer och bågar, men sen släppte det och well, here we are. Jag tycker om att tänka tillbaka, för det ger en tacksamhet om hur långt man kommit. För alla har vi kommit långt, långt jämfört med var vi började. Det är viktigt att slänga en tanke på det ibland.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.