• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stämplat ut

  Jag har mer eller mindre (mest mindre) stämplat ut här ifrån nu i början av veckan. Mycket jobb och lite tid är receptet. Efter ytterligare ett pass, idag 06-18, så är jag knappt människa nu ikväll. En snabbvisit hos kärleksdjuren, men det var allt. Våfflor blev det (istället för te? Haha) och nu är det helt klart dags att sova! Tänkte ge bloggen mer tid imorgon, och det gäller självklart även hästarna. Sedan fortsätter mina planer för veckan och jag styr nya bilen (försöker vänja mig vid den...) sydost. Ser fram emot det även om resten av veckan tyvärr kommer gå i samma fotspår som den började. Men att jobba långvecka på dagskift är helt klart svårast att hinna med att rida. Det blir mycket bättre nästa vecka. Och det är ju himla tur det, för till nästa helg är det årets andra tävling. Min plan är att fortsätta försöka jobba med min mentala bit. Prova lite olika sätt/tankebanor, analysera, befästa eller byta ut osv. Så får vi se vart det bär. 

  Efter våfflorna kollade jag igenom mina favoritrundor på youtube. Printen nedan är från Bankeryd. Jävlar vilken helg vi hade!   Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.