• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söndagskväll

  Begagnad tacofärs goes tacoköttfärssås. Mjo, det ska sitta fint i magen om en stund, för jävlar vad hungrig jag är! Men jag är inte bara hungrig, jag är glad också. Och det är fan en kombination som väldigt, väldigt sällan dyker upp. Men ja, jag är glad. Jobbdagen gick bra, sol ger bra humör och energi, så jag styrde bilen till stallet efter ett snabbt ombyte och red både Aleccis och Pärla. Jag är så glad att jag orkade det, med tanke på hur trött jag egentligen är.
   
  Aleccis var fin, men lika stark och pigg som vanligt. Inslag av trevlig häst fanns det en skvätt av mellan allt det andra (dvs nöffnöff, let's springa!), vi hann ta hela vår joggtur i skogen och byn i hyfsat dagsljus. När det var dags för Pärla hade det dock börjat skymma och sedan var det skumt. Men hon var också trevlig. Helt okej pigg och kändes väldigt fin i kroppen. Hon skrittade nästan så fort som en normal häst ;) (Mellan stå-och-glo-en-stund, vilka alltid ingår). Rätt så nöjd med båda, och med mig.
   
  Men jag är sååå avundsjuk på alla som varit i Jönköping och tävlat idag. Sol och hopptävling - kan det blir bättre? Med största sannolikhet nej. Men jag har följt så gott jag kunnat mellan mjölksamling, lastbilstvätt och åkning på hästar. Än är inte sista klassen klar, så en liten, liten skvätt är jag motvilligt glad att jag faktiskt har jobbat och därför är hemma och kan koppla av om bara en liten stund.
   
  Jag gillar JFK, haha.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.