• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • SISTA DAGEN

  JA! Det är befogat med versaler för IDAG ÄR SISTA DAGEN MED GODISFÖRBUD! Från och med imorgon ska jag svulla allt jag orkar. Hejhej mina älskade Tutti Frutti och Marabou Schweizernöt! *hjärtanögon* Men inte fan trodde jag att jag skulle klara det. Inte en jävla chans, ärligt talat. Men johodå, det gick! (Jag tar för givet att jag klarar hela denna dag också, höhö.) Men det har varit hemskt emellanåt. Abstinensen sätter in och då är man inte katig direkt. Men så har jag ju ätit kakor, glass och annat skit i stället så jag har klarat mig. Och nej, det är fan inte samma sak som godis. Just sayin'


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.