• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rullande tankar bara

  Ingen hoppträning på tisdag, och inte heller nästa ordinarie träningstisdag. Därför blir det troligtvis skifte av vecka och det blir hoppträning v 9 istället. Det passar helt okej med tanke på mitt försök till planering inför Borås-meetinget! Borås går av stapeln mån-tis-ons (förhoppingsvis ons ;)) v 10, vilket är 7-8-9 mars.
   
  Därför var tanken att hoppa (utan tränare) nu på tisdag. Tanken var att hoppa två vändor och även ta med lilla svart. Det kan han behöva! A rullar hinder. Jag vill gärna befästa den genomgrymma känsla vi hade i 115, så jag liksom kan plocka fram den när, var och hur jag vill. Där var det mest... tur, haha. Men... så har hon ju tappskor. Jag är lat och bekväm av mig men ska nog ge det ett försök att ta oss till något av ridhus som finns i närheten och dressyra imorgon, och frågan är sedan om vi kan rulla typ sockerbitar på tisdag eller om även det blir för tufft mot hovarna. I bästa tänkbara fall så kanske, kanske vi lyckats få en akuttid av hovis, och i så fall kör jag ett hoppass med just det mål som jag nämnde ovan. Planen är oviss.
   
  "Jag vet ingenting om tur, bara det att ju mer jag tränar desto mer tur får jag", Ingemar Stenmark.
  Jag håller med. Vi har haft en jävla tur den senaste tiden.
   
  Nu på tis är det hopp av A och L, tävling på lördag, träning på tisdag, uppladdning - och sen jävlar är det dags. AAAH. Krasch i systemet. Systemet där nerverna ska fungera. Shit, så nära, så nära. Typ två veckor(!) kvar någonting. Jag känner bara; SNÄLLA NÅGON TRÄNA MIN HJÄRNA! Jag har brist på podcast och grejer, och är för stressad (och tidspressad, vilket på sätt och vis är samma sak) för att läsa mig till träningstips i böcker. Det kommer bli så spännande och ett rejält test av just nerver och mental styrka. Men samtidigt har jag, öh, tänkte skriva "bra rundor" men det är inte riktigt sant, "bra känsla" ÄR sant, för även om jag red som en kratta i Värnamo så gav hästen en fighter-känsla och i andra klassen i Växjö var hon bara bäst, bäst, bäst! Så visst har vi en bra känsla med oss upp till Borås när det väl är dags sedan.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.