• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Roadtrip

  Efter lite pusslande så har vi nu löst det som så att jag plockar med mig Therese och sedan inleder vi helgen genom att fara på roadtrip imorgon. Och ja, det doftar häst. Så jävla mycket häst att man till och med kan ta på det. Eller?
   
  Eftersom jag har jobbat natt så är det inte helt spikat hur resten av upplägget ser ut. A ska ridas som det så kostar mig all sömn jag ens kan skrapa ihop, men de små prioriteras bort till förmån för eventuell framtida satsning. Öh. What did i just write? Tävlingsfix, vad är det? Att hästen har mat, vatten och blivit motionerad får med stor sannolikhet vara allt som innefattas i den kategorin för denna gång. Shit, jag känner mig så oförberedd inför lördagens uppgift men jag ser inte fram emot det mindre för det. Känner bara att det gäller att jag verkligen lyckas fokusera.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.